MediaTek lansează un încărcător cu o tehnologie de alimentare rapidă, rivală cu Qualcomm Quick Charge 2.0

1.229 ori
<b>MediaTek lansează un încărcător cu o tehnologie de alimentare rapidă, rivală cu Qualcomm Quick Charge 2.0</b>Qualcomm Quick Charge 2.0 este o tehnologie ce permite &icirc;ncărcarea rapidă a bateriilor smartphone-urilor, ajung&acirc;nd la 60% incarcare &icirc;n doar c&acirc;teva zeci de minute. MediaTek dă replică acestei tehnologii, prin intermediul unei...

Qualcomm Quick Charge 2.0 este o tehnologie ce permite încărcarea rapidă a bateriilor smartphone-urilor, ajungând la 60% incarcare în doar câteva zeci de minute. MediaTek dă replică acestei tehnologii, prin intermediul unei solutii proprii și incarcator propriu.

E vorba despre "MTK Pump Express Plus", care are un output de 9V în ciclul de încărcare rapidă şi 5V sau 7V în cel de încărcare normală. Primul telefon care are parte de această tehnologie este Koobee Halo 3, iar procesoarele care oferă suport pentru rivalul lui Quick Charge sunt MediaTek MT6595 şi MT6732. Încărcătorul ce vine cu handsetul Halo 3 suporta input de 100-240V, iar ca output maxim avem 9V/ 1067 A/ 15.3 W.

MTK Pump Express Plus

Se promite aici o încărcare de la zero la 75% în 30 de minute pentru o baterie cu capacitate de 2060 mAh. O încărcare de 5 minute asigura 2 ore de convorbiri. Adaptorul oferit la pachet oferă protecţie la supraîncărcare, temperaturi ridicate şi defecţiuni ale bateriei. Soluţia MediaTek e doar începutul şi suntem siguri că vom mai vedea produse de genul şi de la alte firme.

MediaTek lansează un încărcător cu o tehnologie de alimentare rapidă rivala cu Qualcomm Quick Charge 2.0

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×