MeeGo și Ubuntu portate pe Samsung Nexus S (Video)

1.737 ori
<b>MeeGo și Ubuntu portate pe Samsung Nexus S (Video)</b>Dacă ni s-a părut amuzant și ironic ca Nokia N900 să ruleze Android 2.3 Gingerbread înainte de unele smartphone-uri Android, ei bine cum vi se pare ca un veritabil Google Phone să ruleze MeeGo sau Ubuntu? Este vorba despre Google Nexus S, care...

Dacă ni s-a părut amuzant și ironic ca Nokia N900 să ruleze Android 2.3 Gingerbread înainte de unele smartphone-uri Android, ei bine cum vi se pare ca un veritabil Google Phone să ruleze MeeGo sau Ubuntu? Este vorba despre Google Nexus S, care recent a primit porturi ale ambelor OS-uri și vă garantăm că programatorii și pasionații de Linux se vor delecta cu imaginile și clipurile de mai jos.

MeeGo este deocamdată într-un stadiu nefinisat, după cum se vede și în clip, dar măcar browserul Fennec arată bine, deși ultima oară când auzisem de acesta numele îi fusese schimbat în Firefox 4. Meniul principal este simplist, iar Ubuntu arată familiar pe Samsung Nexus S, de parcă ar fi fost creat pentru acesta.

Din păcate, versiunea de MeeGo nu este funcțională deocamdată și ar fi extrem de bizar ca un Google Phone să ruleze MeeGo 1.2 înaintea lui Nokia N9, aflat doar în stadiu de zvon/prototip. Nimic nu ne mai miră când vine vorba de porturi, astfel că așteptăm cu nerăbdare să vedem OS-ul QNX de pe tableta BlackBerry pe un smartphone Android, sau MeeGo pe iPad sau Android 3.0 pe iPhone și alte rocade ciudate de acest gen.

MeeGo și Ubuntu portate pe Samsung Nexus S (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×