Samsung Galaxy Tab disponibil acum prin Cosmote și Germanos

2.889 ori
<b>Samsung Galaxy Tab disponibil acum prin Cosmote și Germanos</b>Puteți achiziționa acum tableta Samsung Galaxy Tab din magazinele Cosmote România și Germanos, fie cu abonamente de voce dau date, fie la liber. Terminalul costă 2.799 lei, cu TVA inclus și fără conectare, iar dacă doriți, îl puteți...

Puteți achiziționa acum tableta Samsung Galaxy Tab din magazinele Cosmote România și Germanos, fie cu abonamente de voce dau date, fie la liber.Terminalul costă 2.799 lei, cu TVA inclus și fără conectare, iar dacă doriți, îl puteți achiziționa și cu abonament de voce sau date. în acest caz, prețul pornește de la 1.322 lei cu TVA inclus și abonament Connect Ultra+ pe 2 ani.

Galaxy Tab este o cunoștiintă mai veche a noastră, deoarece am avut ocazia să testăm terminalul în cadrul Caravanei Samsung, care a trecut prin Timișoara la puțin timp după debutul internațional al tabletei. Gadgetul vine cu un display de 7 inch și cântărește doar 385 de grame. Memoria sa internă este de 16GB, dar poate fi extinsă cu ajutorul unui card de memorie cu până la 32GB, iar Galaxy Tab rulează Android 2.2, cu toate avantajele acestui sistem de operare Google.

Printre acestea se numără suportul Flash, care lipsește de pe Apple iPad, iar la capitolul conectivitate beneficiați de 3G HSPA (7.2 Mbps) și WiFi. Puteți socializa, naviga pe web sau realiza apeluri telefonice cu acest terminal, care a vândut deja un număr impresionant de unități pe tot globul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×