Nokia N900 rulează Android 2.3 chiar Înaintea unor smartphone-uri de top!

6.578 ori
<b>Nokia N900 rulează Android 2.3 chiar Înaintea unor smartphone-uri de top!</b>Nokia N900 nu are doar o serie de reclame atractive bazate pe muzică electronică și o listă de specificații atractive. Ei bine acest telefon beneficiază acum și de o premieră, reușind să ruleze Android 2.3 Gingerbread înaintea multor smartphone...

Nokia N900 nu are doar o serie de reclame atractive bazate pe muzică electronică și o listă de specificații atractive. Ei bine acest telefon beneficiază acum și de o premieră, reușind să ruleze Android 2.3 Gingerbread înaintea multor smartphone care își așteaptă încă actualizările.

Este vorba despre un port realizat de echipa NITDroid, care s-a ocupat și de precedentele versiuni ale lui Android, toate ajunse pe acest super smartphone Nokia. Meritul în cazul acestui software îi revine lui Alexey Roslyakov, cunoscut și drept DrunkDebugger. Informațiile disponibile în acest moment sugerează că N900 suporta Gingerbread cu destulă cooperare, funcții ca WiFi, 3G sau cea audio neavând probleme de niciun fel.

Terminalul N900 își continuă reputația de model foarte ușor de hackuit sau de customizat cu softuri sau platforme third party. Având în vedere imaginile și datele pe care le avem cu privire la MeeGo, putem spune că această platformă are destul de multe în comun cu Android și ne putem imagina cu ușurință un viitor în care Nokia și Google vor colabora.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×