Meitu 2, telefon cu camera frontală de 13 megapixeli disponibil acum În Taiwan, la preț sub 400 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Meitu 748 ori
<b>Meitu 2, telefon cu camera frontală de 13 megapixeli disponibil acum În Taiwan, la preț sub 400 de dolari</b>Probabil că numele Meitu nu va spune mare lucru, dar se pare că acest brand are un cameraphone cel puțin interesant. E vorba despre un selfie phone numit Meitu 2, care a fost lansat în Taiwan în această săptămână, la prețul de 393 de dolari. El...

Probabil că numele Meitu nu va spune mare lucru, dar se pare că acest brand are un cameraphone cel puțin interesant. E vorba despre un selfie phone numit Meitu 2, care a fost lansat în Taiwan în această săptămână, la prețul de 393 de dolari. El se remarcă printr-o cameră frontală de 13 megapixeli și un design insolit.

Observăm că terminalul e foarte îngust după standardele actuale și că are partea superioară și inferioară foarte rotunjită. Camera e plasată deasupra ecranului, iar în spate avem încă o cameră de 13 megapixeli, cu lentilă foarte mare și flancată de cele două blitzuri LED. Acest model rulează o versiune specială de Android 4.2.2, customizata de către producătorul sau cu iconuri și teme jucăușe și colorate.

Meitu 2

Meitu 2 are dotări midrange, printre care și un procesor octa core tactat la 1.7 GHz, cel mai probabil un MediaTek, însoțit de 2 GB RAM și un display HD de 4.7 inch. Handsetul vine pe alb sau roz și a primit recent și o versiune Hello Kitty. Acest selfie phone are o lentilă de safir pentru camera din spate, deschidere F/2.0, lentila wide angle de 28 mm și 7 funcții Beauty. E clar publicul țintă al acestui model: fashionistele duckface de pe Facebook.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×