HTC Butterfly 2 Își face apariția Într-o randare, postată de un nou leakster, @upleaks

Autor:  | Publicat în:  HTC 722 ori
<b>HTC Butterfly 2 Își face apariția Într-o randare, postată de un nou leakster, @upleaks</b>Se pare că locul lui @evleaks a fost luat de către @upleaks&nbsp;în ultima vreme, acest nou leakster postând câteva imagini interesante cu terminale nelansate încă. Printre ele se numără și HTC Butterfly 2, pe care îl puteți admira mai jos....

Se pare că locul lui @evleaks a fost luat de către @upleaks în ultima vreme, acest nou leakster postând câteva imagini interesante cu terminale nelansate încă. Printre ele se numără și HTC Butterfly 2, pe care îl puteți admira mai jos.

Acest model a debut în Japonia recent într-o versiune numită J Butterfly, prin intermediul operatorului KDDI. HTC Butterfly 2 va avea destul de multe dotări în comun cu HTC One M8, dar nu și corpul unibody din aluminiu. și asta pentru că noul Butterfly va adopta o carcasă din plastic, ca și HTC One E8. Imaginea de mai jos ne arată că noul venit ar putea fi rezistent la apă, iar camera Duo de pe M8 va fi adoptată sub forma unui senzor Sony de 13 MP combinat cu unul de 2 MP plasat deasupra.

HTC Butterfly 2

Observ că avem și blitz dual LED în spate și un corp destul de rotunjit al acestui nou Butterfly. De remarcat și faptul că J Butterfly are difuzoare stereo frontale, dar ele nu vin cu tehnologie BoomSound, deci nu vom avea la dispozitie volumul uriaș de pe HTC One M8 dacă și Butterfly 2 adopta această direcție. în zona frontală vom vedea integrată o cameră de 5 MP pentru selfie și acest model va fi compatibil cu carcasa Dot View.

HTC Butterfly 2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×