O presupusă listă cu terminalele HTC ce vor primi update-ul la Android 4.4.2 și interfața Sense 6.0 scapă pe web

1.265 ori
<b>O presupusă listă cu terminalele HTC ce vor primi update-ul la Android 4.4.2 și interfața Sense 6.0 scapă pe web</b>în cursul zilei de ieri, contul de Twitter @Flamboyz ne-a oferit o listă cuprinzătoare cu terminalele HTC ce vor primi actualizarea la Android 4.4.2, actualizare ce aduce la pachet și noua interfață regăsită pe HTC One M8, și anume Sense 6.0. De...

în cursul zilei de ieri, contul de Twitter @Flamboyz ne-a oferit o listă cuprinzătoare cu terminalele HTC ce vor primi actualizarea la Android 4.4.2, actualizare ce aduce la pachet și noua interfață regăsită pe HTC One M8, și anume Sense 6.0. De asemenea, această presupusă listă ne oferă detalii și cu privire la perioada în care va sosi update-ul Android 4.4.3 pentru unele device-uri HTC.

Printre cele care vor primi actualizarea la Android 4.4.2 și interfața Sense 6.0 în perioada mai-iunie se numără HTC One M7, HTC One M7 (Dual-sim), HTC One Max, HTC One Mini, HTC Butterfly S, HTC Desire 816 și nu în ultimul rând HTC Desire 610. Acest update, din câte se pare încă nu a fost planificat și pentru restul device-urilor HTC lansate pe piață în ultimii ani.

De asemenea, aflăm și că update-ul Android 4.4.3 va sosi doar pentru HTC One M8 în perioada mai-iunie, urmând ca pentru HTC One M7 să sosească cu o lună mai târziu, mai precis în perioada iunie-iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×