Evolio Quattro HD Unboxing: una dintre cele mai accesibile tablete testate de noi scoasă din cutie + Concurs (Video)

4.502 ori
<b>Evolio Quattro HD Unboxing: una dintre cele mai accesibile tablete testate de noi scoasă din cutie + Concurs (Video)</b>​A sosit la noi în teste tableta Evolio Quattro HD, una dintre cele mai accesibile modele cu branding autohton testate de noi vreodată. Ea costă doar 399 lei&nbsp;pe site-ul Evolio, dar puteți cumpăra tableta chiar și la prețul de 329 lei...

​A sosit la noi în teste tableta Evolio Quattro HD, una dintre cele mai accesibile modele cu branding autohton testate de noi vreodată. Ea costă doar 399 lei pe site-ul Evolio, dar puteți cumpăra tableta chiar și la prețul de 329 lei prin eMAG (ofertă Crazy Days).

Evolio Quattro HD Unboxing: una dintre cele mai accesibile tablete testate de noi scoasă din cutie + Concurs (Video)

Tableta a fost lansată la începutul lunii aprilie și poate fi a voastră la un concurs Mobilissimo.ro. Acest device rulează Android 4.2 și vine cu procesor quad coreAllwinner A31S de 1.2 GHz, GPU PowerVR SGX 544 MP2 8 core și un display IPS de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli. în cutie se află doar încărcătorul și cablul USB, iar cutia are închidere pe bază de magneți.
​

Evolio Quattro HD Unboxing

Primim și 8 GB spațiu de stocare, slot microSD care permite extinderea memoriei cu încă 32 GB, 512 MB RAM și o cameră frontală de 0.3 MP. Tableta are o baterie de 2700 mAh, măsoară 9.5 mm în grosime și cântărește 330 de grame. Ea integrează un port mini HDMI și pregătim un review pentru voi foarte curând.

Pentru a câștiga tableta trebuie să respectați 4 condiții:

1. Dovada că urmăriți pagina Facebook Evolio
2. Dovada că ați intrat pe pagina lui Evolio Quattro HD
3. Postați comment la articolul unboxing sau review al tabletei cu răspuns la întrebarea "de ce ai nevoie de această tabletă?"
4. Share la video sau articol unboxing/review pe Facebook

Toate aceste 4 capturi de ecran trebuie trimise pe mail la concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Evolio Quattro HD Concurs". în mail veți scrie numele real, numărul de telefon și adresa, iar tragerea la sorți va avea loc prin random.org la o săptămână după publicarea recenziei. Baftă! [FORUM]

​PS. Câștigătorul va trebui să facă dovada cu CI/BI că este persoana care a trimis mailul pentru înregistrarea la concurs! Cum spuneam, NUME REAL! 

Evolio Quattro HD prețuri actualizate:

Evolio Quattro HD Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×