Meitu MP1801 este certificat de TENAA; Vine cu o cameră selfie triplă și Android 9 din fabrică

880 ori
<b>Meitu MP1801 este certificat de TENAA; Vine cu o cameră selfie triplă și Android 9 din fabrică</b>A trecut doar o zi de la aflarea veștii că Xiaomi a preluat producătorul de selfie-phone-uri Meitu și iată că deja descoperim un nou device sub branding Meitu care tocmai ce a primit certificarea TENAA. De această dată se pune accentul

La doar o zi de la aflarea veștii că Xiaomi preia producătorul de selfie phone-uri Meitu, iată că un nou dispozitiv sub acest branding ajunge certificat de către TENAA. Este totuși cam devreme să ne gândim la posibilitatea ca device-ul să fie realizat în colaborare cu Xiaomi, dar acestea ne dezvăluie câteva elemente interesante. La prima vedere pare a fi un flagship și mai multe informații aflați din rândurile următoare.

Meiu MP1801

Primul detaliu ce trebuie menționat este acela că numele oficial al dispozitivului este încă necunoscut, acesta fiind menționat aici doar sub numele de cod MP1801. Are un design caracteristic modelelor anterioare din portofoliu Meitu cu o formă a carcasei diferită față de orice altceva avem pe piață.

Interesant este panoul spate care aduce cu unul împrumutat de la Vertu și aflați că telefonul are o greutate generoasă de 207 grame și o grosime de 10.55 mm. Primim o cameră selfie triplă compusă din senzori de 12 + 20 + 8 megapixeli, setup care va oferi o captură bokeh deosebită și fotografii de calitate înaltă.

Camera principală din spate este o unitate duală de 12 + 8 megapixeli și pe lista de dotări mai găsim 8 GB RAM, 128 sau 256 GB de stocare flash, baterie de 3400 mAh și un procesor octa-core de 2.6 GHz ce s-ar putea dovedi a fi un Snapdragon 845. Prețul ar putea fi unul mai piperat tocmai prin prisma acestui pachet hardware bine pus la punct. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×