Meitu va lansa un telefon cu cameră selfie triplă şi branding Tonino Lamborghini

907 ori
<b>Meitu va lansa un telefon cu cameră selfie triplă şi branding Tonino Lamborghini</b>Ultima oară când Meitu a fost cap de afiş a fost momentul când firma a fost înglobată de Xiaomi. În general Meitu se remarcă prin telefoane cu design ciudat, curbat în zona de sus şi jos şi camere selfie uriaşe. Acum aflăm că brandul

Ultima oară când Meitu a fost cap de afiş a fost momentul când firma a fost înglobată de Xiaomi. În general Meitu se remarcă prin telefoane cu design ciudat, curbat în zona de sus şi jos şi camere selfie uriaşe. Acum aflăm că brandul va lansa un telefon cu cameră selfie triplă şi branding Tonino Lamborghini.

Xiaomi este cea care se ocupă cu producţia de telefoane Meitu în acest moment. Nou venitul a apărut la agenţia TENAA, cu numele de cod MP101, care la nivel comercial este cunoscut şi ca Meitu V7. Vom vedea şi o ediţie specială şi limitată de V7 realizată în colaborare cu Tonino Lamborghini. În ultima vreme s-au înmulţit parteneriatele dintre producătorii de telefoane şi brandurile de maşini sport, inclusiv Lamborghini (varianta de Oppo Find X), McLaren (OnePlus 6T) sau Porsche Design (Huawei şi BlackBerry).

Tonino Lamborghini nu e totuna cu Automobili Lamborghini totuşi, ci se ocupă cu produsele de lux, nu neapărat cu cele auto. Spre exemplu are chiar telefoane de mii de euro pe care le vinde în vest sub brand propriu. Judecând după teaserul de mai sus, noul venit ar trebui să îşi păstreze terminaţiile curbate, formatul îngust şi nu m-ar mira să aibă şi o porţiune glisantă.

Meitu V7 Tonino Lamborghini va avea o cameră triplă selfie, de 12 MP + 12 MP + 8 MP, iar în spate se află o cameră duală de 12 MP + 8 MP. Alte dotări includ un cititor de amprente integrat în faţă şi un ecran AMOLED de 6.21 inch cu breton şi rezoluţie Full HD+. Procesorul este un Snapdragon 845 şi mai primim şi 8 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×