Samsung plănuiește introducerea lui Bixby 3.0 alături de smartphone-ul pliabil Galaxy Flex

653 ori
<b>Samsung plănuiește introducerea lui Bixby 3.0 alături de smartphone-ul pliabil Galaxy Flex</b>La scurt timp de la aflarea veștii că smartphone-ul pliabil Samsung s-ar putea numi de fapt Galaxy Flex, iată că descoperim și ceva legat de asistentul virtual al sud-coreenilor și anume Bixby. Aparent, noua versiune 3.0 urmează a fi lansată

Odată cu evenimentul SDC 2018 organizat de Samsung în prima săptămână a lunii noiembrie am aflat și câteva detalii despre Bixby, asistent vocal ce era deschis pe această cale dezvoltatorilor. Tot atunci aflam că Bixby a devenit mai mult decât un simplu asistent vocal, fiind acum o platformă pentru toate dispozitivele smart din casă, de la telefon, boxe inteligente, televizoare, mașini de spălat și alte electrocasnice.

Astăzi descoperim noutăți despre următoarea versiune numită Bixby 3.0 care potrivit lui Eui-Suk Chung (vice-președintel Samsung R&D și Bixby) va sosi la pachet cu telefonul pliabil Samsung Galaxy Flex. Deși oficialul Samsung nu a dezvăluit nimic despre îmbunătățirile aduse noului Bixby, aflăm că lansarea sa ar urma să vină undeva prin martie.

De asemenea, este de așteptat ca Bixby 3.0 să fie oferit în primă fază doar pe Galaxy Flex, urmând ca la o distanță de câteva săptămâni să ajungă și pe celelalte dispozitive din seria Galaxy. Cât despre celelalte planuri Samsung, tocmai ce am aflat mai devreme în cursul acestei zile că sud-coreenii pregătesc o variantă specială de S10 cu ecran de 6.7 inch și 4 camere foto în spate. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×