Meitu V4 e probabil cel mai puternic telefon selfie de pe piaţă, cu camera frontală de 21 MP; Certificat de TENAA

1.172 ori
<b>Meitu V4 e probabil cel mai puternic telefon selfie de pe piaţă, cu camera frontală de 21 MP; Certificat de TENAA</b>Meitu V4 este un telefon de care probabil nu aţi auzit, dar personal am mai auzit de brandul Meitu. El se remarcă prin telefoane cu colorit fistichiu, dotări midrange şi camere selfie puternice. Acest din urmă aspect e bifat din plin de noul Meitu...

Meitu V4 este un telefon de care probabil nu aţi auzit, dar personal am mai auzit de brandul Meitu. El se remarcă prin telefoane cu colorit fistichiu, dotări midrange şi camere selfie puternice. Acest din urmă aspect e bifat din plin de noul Meitu V4, care integrează o cameră principală de 21 MP şi tot una de 21 MP şi în faţă.

Handsetul a primit certificareaTENAA recent, urmând deci să fie pus în vânzare în curând. Designul sau este destul de inedit, dând senzaţia de combinaţie între un Vertu şi un HTC Desire. A se observa partea superioară şi inferioară curbată uşor şi cu un vârf putin ascuţit, dar şi formatul îngust al handsetului. Acest model măsoară 8.95 mm în grosime, cântăreşte 145 de grame şi dispune de un ecran OLED de 5 inch, cu rezoluţie Full HD.

Smartphone-ul rulează Android 5.1, folosindu-se de un procesor octa core de 2 GHz şi vine şi cu 3 GB RAM şi cele două camere de 21 MP anterior menţionate. La bord avem 64 GB stocare şi în ciuda rezoluţiilor camerelor, ele suporta doar captura video Full HD. Mă aştept să vedem un preţ accesibil pentru acest model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×