Samsung și LG ar putea aduce primele smartphone-uri cu display-uri pliabile de pe piață

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.548 ori
<b>Samsung și LG ar putea aduce primele smartphone-uri cu display-uri pliabile de pe piață</b>&Icirc;n ultimii ani am tot văzut cum sud-coreenii de la Samsung și LG s-au &icirc;ntrecut &icirc;n fel și fel de proiecte ale viitorului. Dacă LG ne oferă la ora actuală un smartphone cu display curbat (G Flex 2), Samsung a decis ca &icirc;n acest...

În ultimii ani am tot văzut cum sud-coreenii de la Samsung și LG s-au întrecut în fel și fel de proiecte ale viitorului. Dacă LG ne oferă la ora actuală un smartphone cu display curbat (G Flex 2), Samsung a decis ca în acest an să vină cu un device ceva mai special, și anume Galaxy S6 Edge/S6 Edge+, model ce practic renunță la marginile din jurul ecranului.

Pentru viitor se pare că ni se pregătesc și lucruri mai avansate. Aparent, atât LG, cât și Samsung lucrează la ora actuală la dezvoltarea unor smartphone-uri ce vor beneficia de un panou pliabil și desigur flexibil.

Ce înseamnă acest concept? Ei bine, folosindu-se de un asemenea display, producătorii mai sus menționați vor putea integra componentele necesare în cele două jumătăți ale acestuia, urmând ca mijlocul să fie locul în care telefonul să se “îndoaie”. Ulterior, device-ul va funcționa ca și unul cu clapetă, de această dată ecranul fiind cel care își va mări dimensiunile.

Deși un asemenea device nu sună deloc rău, trebuie să ne gândim și la un element foarte important din această ecuație, și anume prețul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×