Meizu 16 apare într-o primă randare care prezintă muchii subţiri; Aminteşte de formatul unui HTC mai vechi

Autor:  | Publicat în:  Meizu 764 ori
<b>Meizu 16 apare într-o primă randare care prezintă muchii subţiri; Aminteşte de formatul unui HTC mai vechi</b>Deși gama de terminale Meizu 15 de-abia poposește la vânzare, se pare că firma chineză se pregătește de lansarea unui succesor pe piață, model numit desigur Meizu 16. Primele detalii despre acest terminal au sosit în urmă cu doar câteva

Meizu 16 este viitorul flagship pregătit de compania chineză şi e şocant să aflăm detalii despre el, având în vedere că flagshipul Meizu 15 a debutat în aprilie. Mai nou se zvoneşte că Meizu 16 ar sosi în august deja şi au apărut şi randări cu terminalul.

Personal îmi aminteşte de HTC One X sau HTC One S poate chiar si un HTC Incredible, la prima vedere, cel puţin prin zona de sus, de la difuzorul de convorbiri. Se pare că Meizu 16 a primit deja teasere pe forumul comunităţii de fani Meizu, iar terminalul ar urma să vină cu o cameră duală şi un blitz stil "inel".

Noua randare vine de pe Weibo şi se aliniază cu scăpările precedente, ce vorbeau despre muchii foarte subţiri. CEO-ul Jack Wong ar fi afirmat că Meizu 16 va avea un screen to body ratio mai generos decât iPhone X, adică peste 85%. De asemenea ar urma să integreze un scanner de amprente în panoul de ecran. Până şi preţurile au apărut pe web, după cum urmează:

Meizu 16:

  • 6 GB RAM + 128 GB stocare - 527 dolari
  • 8 GB RAM + 128 GB sstocare - 559 dolari

Meizu 16 Plus:

  • 6 GB RAM + 128 GB stocare - 559 dolari
  • 8 GB RAM + 128 GB stocare - 590 dolari
  • 8 GB RAM + 256 GB stocare - 666 dolari

Ni s-a mai promis că noul terminal va fi cel mai accesibil model cu procesor Snadpragon 845, titlu deţinut deja de ASUS ZenFone 5Z.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×