Meizu 16 Plus obține rezultate demne de podium în AnTuTu; Descoperim un presupus benchmark al flagship-ului

1.282 ori
<b>Meizu 16 Plus obține rezultate demne de podium în AnTuTu; Descoperim un presupus benchmark al flagship-ului</b>Luna viitoare așteptăm și lansarea flagship-ului Meizu 16, terminal care vine la scurt timp de la debutul variantei aniversare Meizu 15 de acum câteva luni. Până la prezentarea sa oficială mai avem parte de numeroase leak-uri precum este cazul

La doar câteva luni distanță de la prezentarea lui Meizu 15, compania chineză Meizu se pregătește pentru lansarea unui model succesor - unul care se tot afișează în leak-uri în ultima vreme. Se numește Meizu 16 și astăzi descoperim că varianta sa flagship intitulată Meizu 16 Plus tocmai și-a făcut apariția într-o presupusă listare AnTuTu unde obține un scor uriaș de fix 291.866 puncte!

Înainte de a-l considera pe Meizu 16 Plus smartphone-ul cu cel mai mare scor din acest benchmark, aflați că am obținut și noi cu OnePlus 6 un punctaj apropiat în cadrul testului AnTuTu 7. Unul dintre motivele pentru care handset-ul ar ajunge la un asemenea punctaj poate fi pus pe seama sistemului de răcire despre care se zvonește că îl aduce la pachet. 

Terminalul este așteptat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 la bord și cu până la 8 GB de RAM, urmând a exista și o versiune standard Meizu 16 cu cipset Snapdragon 710. Așteptăm cu mare interes lansarea acestei noi serii de terminale și probabil prețurile pentru flagship vor trece de 450 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×