Meizu 16 Plus îşi dezvăluie panoul frontal într-o scăpare nouă şi are muchii foarte subţiri; Iată dimensiunile sale

479 ori
<b>Meizu 16 Plus îşi dezvăluie panoul frontal într-o scăpare nouă şi are muchii foarte subţiri; Iată dimensiunile sale</b>La doar câteva luni distanță de la debutul modelelor Meizu 15 și Meizu 15 Plus, compania chineză de față se pregătește pentru lansarea unor variante succesor dintr-un motiv sau altul. Scăpările au început de câteva săptămâni și astăzi ajungem

Ştiam deja că flagshipul Meizu 16 e aşteptat să debuteze pe 26 august, aşa cum a anunţa de altfel CEO-ul Meizu Jack Wong. Ei bine va avea şi o versiune Meizu 16 Plus, care s-a dezvăluit azi prin intermediul unei scăpări de panou frontal. O disecăm mai jos.

Meizu 16 Plus

Un utilizator Weibo este sursa acestor imagini şi ele par destul de realiste. Vedem terminalul care vine doar cu o "frunte" şi "bărbie", dar cu muchii laterale super înguste. Panoul acesta frontal al lui Meizu 16 Plus provine de la o fabrică din China şi pentru a ne face o idee despre dimensiuni a fost fotografiat lângă un Oppo Find X.

Oppo Find X măsoară 156.7 mm lungime şi 72.4 mm lăţime, iar ca o aproximare Meizu 16 Plus ar trebui să fie lung de vreo 160 mm şi lat de 76 mm judecând după aceste imagini. Asta înseamnă că ar avea o diagonală de 6.5 inch, iar conform sursei panoul va fi un OLED. Există un singur orificiu în zona superioară, cel pentru camera selfie, deşi alte fotografii indică şi decupaje pentru senzori şi LED-ul de notificări.

Seria Meizu 16 ar trebui să includă cel puţin un model cu scanner de amprente integrat în ecran şi cu buton mBack cu diferite niveluri de presiune. La bord găsim un procesor Snapdragon 845 şi un sistem vapor chamber pentru răcire. Preţul ar trebui să fie în jur de 510 euro, aceasta fiind varianta de bază evident şi nu cea high end.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×