Samsung Galaxy Grand Prime Plus (2018) ar urma să vină cu scanner de iris la pachet

Autor:  | Publicat în:  Samsung 513 ori
<b>Samsung Galaxy Grand Prime Plus (2018) ar urma să vină cu scanner de iris la pachet</b>Pe seama unor informații ajunse astăzi online descoperim că Samsung are de gând să își aducă soluția de scanare a irisului și în zona terminalelor de buget. Modelul Galaxy Grand Prime Plus (2018) ar fi primul din această serie și lansarea

În vreme ce flagship-urile Samsung vor oferi începând de anul viitor soluții ultrasonice de scanare a amprentei, iată că modelele din zona de buget se pregătesc pentru găzduirea sistemelor de autentificare facială. Aflăm astăzi prin intermediul celor de la XDA-Developers faptul că sud-coreenii își vor aduce soluția de scanner a irisului și pe telefoanele mid-range, un prim model fiind Galaxy Grand Prime Plus 2018.

Terminalul chiar apare menționat cu numele de cod "grandppirislte" care include cuvântul "iris" în componență și pe deasupra a fost găsit și un driver numit ktd2692_iris care sugerează faptul că driver-ul standard ktd2692 (folosit pentru bliț-ul frontal LED) va fi utilizat pentru activarea LED-ului ce permite scanarea de iris. 

Sosirea acestei tehnologii pe terminalele de buget a fost menționată și anul trecut într-un raport marca Korea Herald unde se afirma că primele telefoane sunt programate pentru debut la început de 2019. Acest Galaxy Grand Prime Plus 2018 va avea port USB Type-C, baterie generoasă de 3630 mAh, cameră frontală de 5 megapixeli și în spate un senzor de 16 megapixeli capabil de filmare 4K și slow-motion la 240fps.

XDA-Developers ar fi aflat că ecranul are diagonală de 5.5 inch și rezoluție modestă de 960 x 540 pixeli. Posibil să fie doar o greșeală la mijloc pentru că celelalte dotări nu prea se leagă. Așteptăm mai multe informații în perioada următoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×