Samsung Galaxy Grand Prime Plus (2018) ar urma să vină cu scanner de iris la pachet

577 ori
<b>Samsung Galaxy Grand Prime Plus (2018) ar urma să vină cu scanner de iris la pachet</b>Pe seama unor informații ajunse astăzi online descoperim că Samsung are de gând să își aducă soluția de scanare a irisului și în zona terminalelor de buget. Modelul Galaxy Grand Prime Plus (2018) ar fi primul din această serie și lansarea

În vreme ce flagship-urile Samsung vor oferi începând de anul viitor soluții ultrasonice de scanare a amprentei, iată că modelele din zona de buget se pregătesc pentru găzduirea sistemelor de autentificare facială. Aflăm astăzi prin intermediul celor de la XDA-Developers faptul că sud-coreenii își vor aduce soluția de scanner a irisului și pe telefoanele mid-range, un prim model fiind Galaxy Grand Prime Plus 2018.

Terminalul chiar apare menționat cu numele de cod "grandppirislte" care include cuvântul "iris" în componență și pe deasupra a fost găsit și un driver numit ktd2692_iris care sugerează faptul că driver-ul standard ktd2692 (folosit pentru bliț-ul frontal LED) va fi utilizat pentru activarea LED-ului ce permite scanarea de iris. 

Sosirea acestei tehnologii pe terminalele de buget a fost menționată și anul trecut într-un raport marca Korea Herald unde se afirma că primele telefoane sunt programate pentru debut la început de 2019. Acest Galaxy Grand Prime Plus 2018 va avea port USB Type-C, baterie generoasă de 3630 mAh, cameră frontală de 5 megapixeli și în spate un senzor de 16 megapixeli capabil de filmare 4K și slow-motion la 240fps.

XDA-Developers ar fi aflat că ecranul are diagonală de 5.5 inch și rezoluție modestă de 960 x 540 pixeli. Posibil să fie doar o greșeală la mijloc pentru că celelalte dotări nu prea se leagă. Așteptăm mai multe informații în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×