Xiaomi Mi Mix Nano ar putea fi lansat pe data de 12 decembrie; vine cu display de 5.2 inch

1.118 ori
<b>Xiaomi Mi Mix Nano ar putea fi lansat pe data de 12 decembrie; vine cu display de 5.2 inch</b>E drept că smartphone-ul Xiaomi Mi Mix este un terminal foarte arătos, dar dimensiunile sale generoase nu îl fac tocmai ușor de folosit printre utilizatorii ce preferă diagonalele mai mici. Există totuși zvonrui cum că firma chineză pregătește debutul unu

Nu putem să nu recunoaștem faptul că smartphone-ul Xiaomi Mi Mix este un handset tare arătos, dar dimensiunile sale îl transformă într-un gigant nu tocmai ușor de purtat în buzunar sau utilizat. Există însă un zvon potrivit căruia firma chineză producătoare ia în calcul și lansarea unei versiuni mai compacte numită Mi Mix Nano. Am văzut deja o serie de fotografii reale cu acest model, iar astăzi aflăm și posibila dată de lansare.

Xiaomi Mi Mix Nano

Prin intermediul unei postări din partea contului Mobile Uncle de pe Weibo descoperim că Xiaomi ar avea în plan lansarea acestei versiuni mai compacte în cadrul unui eveniment programat pentru data de 12 decembrie. Noul telefon ar urma să ne aducă la pachet un display de 5.2 inch și nu unul de 5.5 inch precum se credea inițial.

Datorită faptului că marginile din jurul ecranului vor fi aproape inexistente, dimensiunile acestui telefon s-ar putea apropia de cele ale unui terminal cu display obișnuit cu display de 4.5 ~ 4.7 inch. Ca dotări vom primi în continuare un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și vor exista variante cu 4 sau 6 GB memorie RAM. Tot în cadrul acestui eveniment am putea vedea și varianta pe alb a lui Mi Mix. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×