Samsung brevetează o tabletă cu ecran rulabil/flexibil şi un smartwatch cu cameră integrată

834 ori
<b>Samsung brevetează o tabletă cu ecran rulabil/flexibil şi un smartwatch cu cameră integrată</b>Noi brevete primite de către sud-coreenii de la Samsung ne detaliază astăzi o tabletă ce dispune de display rulabil/flexibil și totodată un smartwatch cum nu am mai văzut până acum, unul ce integrează o cameră foto fix în centrul ecranului. Ideea este cu

Am văzut recent un prototip Samsung de ecran flexibil, care părea promiţător pentru viitoare terminale mobile, iar azi descoperim şi un brevet pe măsura acelei tehnologii. E vorba despre un brevet pentru o tabletă cu ecran rulabil sau flexibil şi un brevet pentru un smartwatch cu cameră integrată.

Aceste documente au apărut în baza de date a Biroului de Trademark-uri şi Brevete din SUA, împreună cu unele ciudăţenii precum "designuri ornamentale ale maşinilor de spălat" (!?). Acel smartwatch menţionat mai sus vine cu un design circular şi cu un senzor foto fix în mijlocul cadranului, ceea ce e cu siguranţă inedit pe lângă designurile actuale.

Brevet samsung

Mai multe decât atât, respectivă cameră suportă zoom optic, ceea ce îi permite să iasă în relief faţă de suprafaţă care o include. Lucrurile devin şi mai interesante când aflăm că acest purtabil are o curea care de fapt e tot un display, unul flexibil. El va funcţiona în mod similar cu porţiunile laterale ale unui terminal Galaxy S Edge. Trecând la tableta din brevete, ea este prezentată ca un terminal cu un ecran ce poate fi rulat pe o parte.

Mecanismul e similar cu al unui papirus, astfel că întreg panoul se înfăşoară în jurul unui segment cilindric. Designul aduce mai degrabă cu un e-reader decât cu o tabletă standard. Reţineţi totuşi că aceste brevete nu înseamnă şi garanţia că vom vedea produsele concretizate în viitorul apropiat. La urma urmei pot fi doar produse experimentale sau teste. Cel mult vedem prototipuri la IFA sau CES.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×