Google Glass Începe să pară un proiect abandonat, nu mai e purtat de către cofondatorul Google, Sergey Brin

Autor:  | Publicat în:  Google 750 ori
<b>Google Glass Începe să pară un proiect abandonat, nu mai e purtat de către cofondatorul Google, Sergey Brin</b>Până acum ne obișnuisem să îl vedem mereu pe Sergey Brin, cofondator Google la diferite evenimente purtând faimoșii ochelari Google Glass. Ei bine, în cadrul unei festivități recente de la centrul NASA Ames din Mountain View, el a apărut fără...

Până acum ne obișnuisem să îl vedem mereu pe Sergey Brin, cofondator Google la diferite evenimente purtând faimoșii ochelari Google Glass. Ei bine, în cadrul unei festivități recente de la centrul NASA Ames din Mountain View, el a apărut fără perechea de ochelari smart, punând la îndoială astfel viitorul comercial al produsului.

Cu 2 ani în urmă eram încântați de perspectiva acestui produs și vedeam un viitor strălucit pentru un Google Glass, urmat rapid de un Samsung Glass și Apple Glass. între timp, accesoriul a rămas unul pentru geeks și dezvoltatori, iar Sergey Brin s-a ocupat personal de acest proiect, el fiind în fruntea secțiunii top secret de la Google, care se ocupă de inițiative futuriste. Se pare că și dezvoltatorii și cei care au cumpărat primele perechi de ochelari și-au pierdut rapid interesul legat de acest produs.

Google a tot amânat lansarea comercială a ochelarilor, care includ o cameră, un procesor și un mic display montat în fața ochiului drept al utilizatorului. Glass a primit și câteva lovituri de imagine, fiind criticat de presă tech și interzis în baruri și cazinouri. Au urmat și parodii și încet-încet, parcă toată lumea a uitat că există acest gadget. Reuters a contactat 16 parteneri Glass, producători de aplicații și 9 ar fi încetat deja colaborarea.

Problema e lipsa de clienți și limitările terminalului. Mi-a plăcut un titlu online care compara Google Glass cu Segway-urile, un alt proiect care părea de succes, dar care în cele din urmă a eșuat. Rețineți totuși că Google are sute de ingineri și oficiali înregimentați în acest proiect, deci veți mai auzi de acest produs!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×