Meizu lucrează la 3 smartphone-uri cu procesor Snapdragon 855, conform CEO-ului său; Unul este telefon de gaming

577 ori
<b>Meizu lucrează la 3 smartphone-uri cu procesor Snapdragon 855, conform CEO-ului său; Unul este telefon de gaming</b>Meizu este cea mai nouă companie care confirmă planul de a lansa un telefon cu procesor Snapdragon 855, doar că nu e vorba doar despre un handset, ci chiar de 3 telefoane. Unul este chiar un model de gaming, cunoscut ca Meizu 16T

Meizu este cea mai nouă companie care confirmă planul de a lansa un telefon cu procesor Snapdragon 855, doar că nu e vorba doar despre un handset, ci chiar de 3 telefoane. Unul este chiar un model de gaming, cunoscut ca Meizu 16T (Turbo). Aceste confirmări vin chiar de la CEO-ul Meizu, Huang Zhang.

Meizu 16T

Zhang afirmase în trecut că telefonul de gaming de la Meizu se va numi Meizu 16G, dar apoi s-a răzgândit şi a confirmat numele de Meizu 16T (Turbo). Se pare totuşi că proiectul este în fazele incipiente şi sunt foarte puţine informaţii despre device. A mai fost promis şi faptul că acesta va fi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu procesor Snapdragon 855 din 2019.

Ar trebui să vină cu o baterie de 4000 - 4500 mAh şi o cantitate generoasă de RAM. Meizu mai pregăteşte şi flagshipurile Meizu 16s şi Meizu 16s Plus, cu ecrane de 6.2 inch şi 6.5 inch, plus noul procesor. Ele nu vor avea decupaje ca predecesorii şi ar putea folosi acel decupaj special în display pentru camera selfie.

La bord se va afla noul Flyme OS 8 aplicat peste Android Pie. Sunt curios şi ce funcţii de gaming va include acel Meizu 16T şi dacă se lasă cu răcire specială, accesorii tip gamepad, iluminare LED, funcţie de streaming pe YouTube şi altele de gen.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×