Meizu M8, clona lui iPhone, acum la vanzare pentru 440 de dolari

1.787 ori
<b>Meizu M8, clona lui iPhone, acum la vanzare pentru 440 de dolari</b>Mult-asteptatul telefon Meizu M8, cea mai celebra clona a lui iPhone si-a facut in sfarsit aparitia in magazine non-europene, la pretul de 440 de dolari. Cum va supravietui oare aceasta clona pe piata? Despre Meizu M8 se vorbea inca dinainte ca primul...

Mult-asteptatul telefon Meizu M8, cea mai celebra clona a lui iPhone si-a facut in sfarsit aparitia in magazine non-europene, la pretul de 440 de dolari. Cum va supravietui oare aceasta clona pe piata?

Despre Meizu M8 se vorbea inca dinainte ca primul iPhone sa fie lansat, iar compania sa producatoare a capatat o notorietate negativa, atunci cand terminalul a fost prezentat la showuri tech si s-a dovedit a fi plin de buguri. Apoi, a urmat incidentul de la CeBIT, cand politia germana a inchis standul Meizu, pentru incalcarea unor legi care interziceau vanzarea de produse-clona.

Dupa toate aceste greutati iata ca handsetul este in sfarsit pe piata si va reamintim ca M8 este dotat cu un procesor AMR11 de 533 MHz, 128 MB DDR SDRAM, suport pentru conectivitate GSM/EDGE/WCDMA. un display touchscreen TFT VGA cu diagonala de 3.32 inchi si rezolutie de 720 x 480 pixeli si o camera de 3 megapixeli.

Sursa: Pmptoday.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×