Meizu MX4 În varianta dual SIM Își face apariția pe web, vine cu o interfață nouă și arătoasă

1.888 ori
<b>Meizu MX4 În varianta dual SIM Își face apariția pe web, vine cu o interfață nouă și arătoasă</b>înainte să se lanseze primul model Meizu MX4, cel Standard, aflăm că vor exista 4 versiuni ale acestui handset. Prima era cea Standard, apoi la o lună distanta ar sosi cea Pro și eventual și una Mini/Lite. Ar fi existat și o patra versiune, care a...

înainte să se lanseze primul model Meizu MX4, cel Standard, aflăm că vor exista 4 versiuni ale acestui handset. Prima era cea Standard, apoi la o lună distanta ar sosi cea Pro și eventual și una Mini/Lite. Ar fi existat și o patra versiune, care a rămas un mister, dar care ar putea fi un model dual SIM, dacă ne luăm după scăparea de mai jos.

O versiunea cu două sloturi SIM a lui Meizu MX4 a fost fotografiată și interesant e că ea vine cu o interfață nouă. Astfel, peste Android nu mai este aplicat Flyme OS, ci YunOS 3.0, care dacă nu mă înșel aparține de retailerul online Ali Baba. Acest UI arata foarte bine și abia aștept să se transforme și într-un ROM pe care îl putem instala pe terminalele noastre, sau măcar să sosească sub formă de launcher.

Meizu MX4 În varianta dual SIM Își face apariția pe web, vine cu o interfață nouă și arătoasăMX2 Dual SIM

Faptul că acest model e dual SIM ne oferă și indicii cu privire la procesorul său. știm că modelele din China cu două sloturi SIM au de obicei procesoare MediaTek, deci un Qualcomm, Tegra sau Exynos ar putea fi exclus aici. Să vedem și ce preț va avea acest model și când se va lansa, în vreme ce încă așteptăm versiunile derivate de MX4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×