Samsung A3 (SM-A300) primește certificarea din partea FCC-ului chinez, TENAA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.715 ori
<b>Samsung A3 (SM-A300) primește certificarea din partea FCC-ului chinez, TENAA</b>Se pare că ne apropiem de lansarea noii game de telefoane Samsung, Seria A, de vreme ce câteva modele din această colectie au ajuns pe web, sub formă de imagini, mențiuni în liste oficiale sau certificări. Printre ele se numără și Samsung A3,...

Se pare că ne apropiem de lansarea noii game de telefoane Samsung, Seria A, de vreme ce câteva modele din această colectie au ajuns pe web, sub formă de imagini, mențiuni în liste oficiale sau certificări. Printre ele se numără și Samsung A3, cunosut sub numele de cod SM-A300.

El a fost certificat în China de către TENAA, versiunea asiatică a FCC-ului american. în următoarele săptămâni e așteptată lansarea produselor Samsung Seria A, care include atât un Galaxy A3, cât și un Galaxy A5 și A7. Toate 3 vor adopta rama din metal a lui Galaxy Alpha, care pare a fi fost pionierul gamei. Samsung A3 are dotări modeste, ce includ un display OLED de 4.5 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli și un procesor quad core tactat la 1.2 GHz.

Samsung A3 (SM-A300) primește certificarea din partea FCC-ului chinez, TENAA

El va include și 1 GB RAM și 8 GB stocare, plus o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 5 MP. Handsetul vine și cu GPU Adreno 306, slot microSD și Android 4.4.4 KitKat că OS. Galaxy A3 va măsura 6.9 mm în grosime, ceea ce e destul de impresionant pentru un midrange/low end, ca și greutatea sa de 112 grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×