Să fie HTC M8 Life numele comercial al lui M8 Eye?

1.768 ori
<b>Să fie HTC M8 Life numele comercial al lui M8 Eye?</b>Deși în ultimul timp am tot auzit despre două terminale HTC ce par a fi complet diferite, iată că astăzi ne gândim și la posibilitatea ca acestea să fie defapt unul și același device. Vorbim aici despre HTC Eye, smartphone ce ne va impresiona...

Deși în ultimul timp am tot auzit despre două terminale HTC ce par a fi complet diferite, iată că astăzi ne gândim și la posibilitatea ca acestea să fie defapt unul și același device. Vorbim aici despre HTC Eye, smartphone ce ne va impresiona la capitolul captură selfie, și despre HTC Life, terminal despre care se zvonește că va aduce dotări high-end.

în timp ce zvonurile afirmă că HTC Eye va fi o variantă îmbunătățită a lui One M8, acesta sosind la pachet cu o cameră foto DUO cu senzor de 13 megapixeli, despre modelul intitulat HTC Life am aflat anterior că acesta va dispune de un display Quad HD de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805.

Totuși, datorită faptului că numele Eye ne trezește unele incertitudini, tindem să credem că Life va fi varianta aleasă, și astfel vom avea doar un nou terminal din partea companiei taiwaneze, și nu două cum se vehiculează în acest moment.

De asemenea, odată cu evenimentul de pe data de 8 octombrie este așteptat și debutul unei camere foto destinată iubitorilor de acțiune. Rămâne de văzut dacă HTC are de gând să lanseze două smartphone-uri, sau dacă varianta luată de noi în calcul mai sus este cea adevărată.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×