Sony promite ca anul viitor să lanseze pe piață terminale rezistente la apă cu prețuri de sub 300$

1.143 ori
<b>Sony promite ca anul viitor să lanseze pe piață terminale rezistente la apă cu prețuri de sub 300$</b>Din câte am văzut, terminalele rezistente la apă ce au fost lansate pe piață în ultimul timp, au ajuns mai mult sub formă de flagship, mai ales în cazul celor de la Sony cu a lor gamă Xperia care se vinde la prețuri destul de mari în momentul...

Din câte am văzut, terminalele rezistente la apă ce au fost lansate pe piață în ultimul timp, au ajuns mai mult sub formă de flagship, mai ales în cazul celor de la Sony cu a lor gamă Xperia care se vinde la prețuri destul de mari în momentul actual.

Potrivit unui raport, se pare că producătorul japonez are în plan ca anul viitor să lanseze mai multe terminale cu certificare pentru rezistență la apă și praf. Acestea vor sosi pe piață la prețuri de sub 300$, lucru posibil datorită folosirii unor componente cu prețuri mari reduse.

De asemenea, același raport arată și faptul că ODM-urile din Taiwan sunt pregătite pentru producția de astfel de terminale. Cu toate acestea, Sony nu a confirmat sau infirmat aceste precizări din raportul realizat de către cei de la Digitimes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×