iPhone 6 comparat cu Samsung Galaxy S5 și HTC One M8 În fața camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.171 ori
<b>iPhone 6 comparat cu Samsung Galaxy S5 și HTC One M8 În fața camerei (Video)</b>Cu câteva ore în urmă&nbsp;îl vedeam pe iPhone 6 comparat cu HTC One M8 în câteva fotografii, iar acum avem și o comparație video, care îl aduce în ecuație și pe Samsung Galaxy S5. Machetele lui iPhone 6 par a se fi răspândit în toată...

Cu câteva ore în urmă îl vedeam pe iPhone 6 comparat cu HTC One M8 în câteva fotografii, iar acum avem și o comparație video, care îl aduce în ecuație și pe Samsung Galaxy S5. Machetele lui iPhone 6 par a se fi răspândit în toată lumea deja, iar designul lor indică mai degrabă un look de iPod touch de această dată.

HTC One M8 și iPhone 6 par destul de asemănătoare în aceste imagini și trebuie să menționăm că acest design aduce cu schițele ajunse pe web în ultima vreme. Se zvonește că noul iPhone are un ecran de 4.7 inch, un corp subțire și margini curbate. Butonul lock/power a fost mutat lateral în cazul acestei machete, probabil din motive de utilizare mai ușoară și pentru a permite integrarea unui ecran mai mare.

iPhone 6 comparat cu Samsung Galaxy S5 și HTC One M8 În fața camerei (Video)

iPhone 6 este foarte apropiat ca dimensiuni de Galaxy S5, deși acesta din urmă are un ecran mai mare. Sonny Dickson e sursa acestor scăpări, celebrul blogger fiind o sursă care mereu a nimerit la fix zvonurile legate de Apple. Va fi foarte interesant să vedem ce explicații da Apple și de ce a făcut o retrogradare de la un blitz dual LED la unul single LED. Abia aștept să văd și cât de subțire e acest iPhone, mai ales că el pare a scădea chiar și sub 7 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×