Meizu postează un teaser ce face referire la debutul unui nou sistem de operare

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.081 ori
<b>Meizu postează un teaser ce face referire la debutul unui nou sistem de operare</b>Deși atunci când auzim numele unor companii din China ne gândim direct la o lansare de nou terminal, în cazul de față lucrurile nu stau chiar în acest fel. Astăzi, cei de la Meizu ne-au atras atenția cu un nou teaser ce face referire la debutul...

Deși atunci când auzim numele unor companii din China ne gândim direct la o lansare de nou terminal, în cazul de față lucrurile nu stau chiar în acest fel. Astăzi, cei de la Meizu ne-au atras atenția cu un nou teaser ce face referire la debutul unui nou sistem de operare ce este descris ca fiind uimitor.

Acest sistem de operare ar putea fi nimeni altul decât Ubuntu Touch, platformă lansată pe piață de către Canonical, o companie ce a încheiat un contract de colaborare cu Meizu acum ceva timp. Astfel, s-ar putea ca primele telefoane ce rulează platforma Ubuntu Touch să vină chiar din partea celor de la Meizu.

Meizu

Din câte am aflat anterior, Meizu pregătește în aceste momente lansarea smartphone-ului MX4, device ce și-a făcut apariția într-o mulțime de leakuri în ultimul timp. De asemenea, s-ar putea ca Meizu să își lanseze acest flagship atât cu sistemul de operare Ubuntu Touch, cât și cu Fylme OS, o interfață bazată pe Android.

Meizu MX4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×