YunOS 3.0 debutează cu un serviciu de tip Google Now și securitate sporită (Video)

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 1.249 ori
<b>YunOS 3.0 debutează cu un serviciu de tip Google Now și securitate sporită (Video)</b>Cu YunOS 3.0 am luat contact prima oară prin intermediul unor scăpări ale unei versiuni de Meizu MX4 Pro, acest OS apărând apoi și pe telefonul Philips Aurora. E vorba despre o platformă a retailerului Alibaba, care e un soi de eBay al Chinei....

Cu YunOS 3.0 am luat contact prima oară prin intermediul unor scăpări ale unei versiuni de Meizu MX4 Pro, acest OS apărând apoi și pe telefonul Philips Aurora. E vorba despre o platformă a retailerului Alibaba, care e un soi de eBay al Chinei.

Ideea e că YunOS 3.0 a fost anunțat la Beijing cu câteva ore în urmă și câteva funcții ale sale sună foarte bine. Printre ele se număra CloudCard, un sistem bazat exclusiv pe cloud și care aduce o serie de Cards, precum cele din WebOS și care afișează informații despre bilete la film, servicii de taximetrie sau alte oferte din zona utilizatorului. Din câte am înțeles, ar fi vorba despre un serviciu de tip Google Now.

YunOS 3.0

Astfel, telefonul va învăța comportamentul utilizatorului legat de locurile unde ia cina, asculta muzică, merge la film și ce taxiuri folosește și va afișa informațiile relevante. YunOS integrează și un motor de căutare nou, care integrează hărți și reviewuri pentru restaurante de exemplu, dar și datele lor de contact. Securitatea este un alt punct cheie aici, mai ales că YunOS a fost adoptat deja de poliția chineză și de Ministerul Securității din această țară.

Pe lângă anuntarea unui nou OS, Alibaba a confirmat și Meizu și Philips ca parteneri hardware. în acest moment YunOS are 10 milioane de utilizatori, dar suntem siguri că numărul va crește.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×