Meizu Pro 5 Ubuntu Edition e cel mai bine dotat model de telefon cu Ubuntu de până acum

Autor:  | Publicat în:  Meizu 701 ori
<b>Meizu Pro 5 Ubuntu Edition e cel mai bine dotat model de telefon cu Ubuntu de până acum</b>Meizu se număra printre companiile care au colaborat &icirc;ncă de la &icirc;nceput cu Canonical, c&acirc;nd vine vorba de iniţiative Ubuntu destinate terminalelor mobile. Azi descoperim şi un nou v&acirc;rf de gama cu Ubuntu Touch la bord şi anume...

Meizu se număra printre companiile care au colaborat încă de la început cu Canonical, când vine vorba de iniţiative Ubuntu destinate terminalelor mobile. Azi descoperim şi un nou vârf de gama cu Ubuntu Touch la bord şi anume Meizu Pro 5 Ubuntu Edition.

Acesta e cel mai bine dotat telefon cu Ubuntu lansat până acum, adoptând un ecran Full HD de 5.7 inch cu panou AMOLED, un procesor octa core Exynos 7420 şi o cameră de 21.16 megapixeli cu focalizare laser. Terminalul aduce şi acustica HiFi, o cameră frontală de 5 MP şi 3 GB RAM, plus 32 GB stocare. Nu e menţionată clar capacitatea bateriei, dar de vreme ce varianta cu Android are o unitate de 3050 mAh, bănuim că şi cea cu Ubuntu are aceeaşi capacitate.

Din păcate nu avem şi un preţ sau o dată de lansare pentru Meizu Pro 5 Ubuntu Edition, dar e foarte posibil să vedem un anunţ de acest gen de la Canonical, creatorii Ubuntu la MWC 2016. Până acum modelele cu Ubuntu Touch erau mai degrabă midrange sau chiar entry level ca dotări, deci Pro 5 e un mare pas în faţă. Rămâne de văzut şi în ce măsură suporta Ubuntu conectivitatea USB Type C, deoarece pe Meizu Pro 5 cel original se afla un astfel de port.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×