Posibile imagini cu iPhone 7 își fac apariția pe web; vedem noul setup al antenelor și lipsa butonului home

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.546 ori
<b>Posibile imagini cu iPhone 7 își fac apariția pe web; vedem noul setup al antenelor și lipsa butonului home</b>Cu toate că lansarea lui iPhone 7 este programată abia pentru luna septembrie a acestui an, zvonurile și scăpările nu ezită a-și face apariția &icirc;ncă de pe acum. După c&acirc;teva fotografii ce ne prezentau carcasa viitorului smartphone,...

Cu toate că lansarea lui iPhone 7 este programată abia pentru luna septembrie a acestui an, zvonurile și scăpările nu ezită a-și face apariția încă de pe acum. După câteva fotografii ce ne prezentau carcasa viitorului smartphone, iată că astăzi primim noi imagini reale cu produsul pregătit de Apple.

Ni se aduce din nou în prim-plan faptul că telefonul va renunța la jack-ul audio 3.5 mm, optând în schimb pentru două difuzoare stereo cel mai probabil. De asemenea, vedem și noul setup al antenelor de spate, care acum sunt integrate pe o suprafața mai mică comparativ cu modelele precedente.

Inedit la prima fotografie pe care o vedeți aici, este lipsa butonului home cu scanner de amprente TouchID - element caracteristic ultimelor modele lansate de către Apple. Despre posibilitatea ca butonul home să dispară de pe viitoarele modele iPhone, am mai auzit în trecut, iar această imagine vine să renască zvonul în cauză.

Rămâne de văzut dacă Apple va opta pentru o astfel de abordare în care butonul home să fie unul de tip software de această dată, sau dacă nu este cazul pentru o schimbare atât de majoră.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×