Presupusul panou spate destinat lui Meizu Pro 7 este văzut într-o fotografie; privim și asupra unor randări concept!

905 ori
<b>Presupusul panou spate destinat lui Meizu Pro 7 este văzut într-o fotografie; privim și asupra unor randări concept!</b>Din partea asiaticilor de la Meizu așteptăm în acest an și debutul smartphone-ului Meizu Pro 7, un terminal al cărui presupus panou spate se afișează astăzi într-o fotorgrafie. Avem totodată parte și de două randări concept ce ne prezintă abordări

Dacă dăm crezare zvonurilor din ultima vreme, atunci ar trebui ca și Meizu să lanseze un flagship în această vară - model care cel mai probabil va fi numit Meizu Pro 7. Cu toate că leak-urile au fost foarte puține până în acest moment, iată că de acum lucrurile încep să se miște și în cazul său. Chiar astăzi în mediul online ajunge o fotografie a presupusului panou spate destinat acestui dispozitiv.

Meizu Pro 7

Imaginea nu ne dezvăluie prea multe detalii, dar avem spre deliciul publicului parte de două randări concept pentru acest telefon care va impresiona la rândul său printr-un screen-to-body ratio de peste 80%. Ni se prezintă aici două abordări ce ar fi testate de către Meizu, una cu carcasă unibody metalică și o alta cu carcasă unibody compusă dintr-o ramă metalică și un panou spate din sticlă 2.5D.

Meizu Pro 7

Panoul frontal este acoperit în mare parte de ecran și există posibilitatea ca senzorul selfie să fie integrat în acea bărbie din partea de sus. Design-ul reprezentat aici este foarte arătos și dacă e să ținem cont de trendul actual, atunci și Pro 7 va opta pentru un display de 5.7 - 5.8 inch cu raport 18:9. 

Meizu Pro 7

Aflați că leak-ul de astăzi vine și cu menționarea faptului că telefonul ar urma să debuteze la bord cu procesorul octa-core Exynos 8895, cu toate că am auzit de curând faptul că Samsung ar avea interdicție din partea Qualcomm de a vinde chipset-uri Exynoscătre alți producători. Cum vor sta lucrurile de fapt aflăm în perioada urmâtoare când așteptăm și ceva apariții a telefonului în benchmark-uri. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×