Meizu Pro 7 primeşte câteva randări, ar urma să vină cu ecran 4K şi corp din titaniu

2.145 ori
<b>Meizu Pro 7 primeşte câteva randări, ar urma să vină cu ecran 4K şi corp din titaniu</b>Începutul de săptămâna ne aduce imagini proaspete cu un smartphone cunoscut drept Meizu Pro 7, care se remarcă prin dotări ultra high end, chiar şi pentru pretenţiosul an 2017. Se pare că acest terminal va avea un ecran 4K şi corp din titaniu.

Începutul de săptămâna ne aduce imagini proaspete cu un smartphone cunoscut drept Meizu Pro 7, care se remarcă prin dotări ultra high end, chiar şi pentru pretenţiosul an 2017. Se pare că acest terminal va avea un ecran 4K şi corp din titaniu.

Acest viitor flagship păstrează designul de antene inaugurat de Meizu Pro 6 şi implementat încă dinainte de iPhone 7. Flagship-ul scăpat pe web în China ar urma să vină cu un ecran de 5.7 inch, cu rezoluţie 4K, iar în spate se afla o cameră cu senzor Sony IMX362, ce foloseşte un blitz cu 10 LED-uri. Aparent există şi o variantă Meizu Pro 7, care ar sosi cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare și va costa 552 de dolari.

Apoi vin la rând versiunile cu preţ mai mic şi doar 4 sau 6 GB RAM. Deşi nici Meizu şi nici scăpările nu au dezvăluit ce procesor se află la interior, e probabil vorba de un MediaTek, având în vedere cota acestei firme în Meizu. Chipset-ul MediaTek Helio X30 are toate şansele să fie în prim plan aici. Aşteptam acum să vedem în ce măsură corpul din titaniu face acest smartphone, dar şi varianta să Pro mai rezistente decât media.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×