Vivo Apex 2019 este telefonul misterios Vivo care a primit teasere recent; Va debuta pe 24 ianuarie

1.033 ori
<b>Vivo Apex 2019 este telefonul misterios Vivo care a primit teasere recent; Va debuta pe 24 ianuarie</b>În ultimele zile au tot apărut teasere despre un telefon Vivo de generaţie nouă, care ar trebui să aducă un design revoluţionar. Am aflat şi că va debuta pe 24 ianuarie într-un eveniment special, iar acum descoperim despre ce device e vorba

În ultimele zile au tot apărut teasere despre un telefon Vivo de generaţie nouă, care ar trebui să aducă un design revoluţionar. Am aflat şi că va debuta pe 24 ianuarie într-un eveniment special, iar acum descoperim despre ce device e vorba: Vivo Apex 2019.

Vivo Apex 2019

Vă reamintesc că primul Vivo Apex a fost precursorul lui Vivo NEX, având un ecran edge to edge şi prima cameră periscop de pe mobil. A fost prezentat la MWC 2018. Ei bine noul model primeşte azi încă un teaser, pe Weibo de această dată. Se insistă pe aceea idee de picătură de apă contorsionată, care ne intrigă şi ne duce cu gândul la un pliabil.

Ultimele scăpări despre Vivo Apex 2019 afirmau că acest telefon va "schimba percepţia oamenilor despre smartphone-uri", o afirmaţie curajoasă indiferent ce produs promovezi. Dacă ar fi să ghicesc, aş spune că vedem un telefon care e tot ecran: faţă, spate şi de jur împrejur. Sau vedem un pliabil care se desface şi are un ecran extra.

Ar trebui să vină şi cu cititor de amprente în ecran ca primul Apex, doar că acum disponibil pe tot ecranul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×