Vivo Apex 2019 este telefonul misterios Vivo care a primit teasere recent; Va debuta pe 24 ianuarie

Autor:  | Publicat în:  Vivo 859 ori
<b>Vivo Apex 2019 este telefonul misterios Vivo care a primit teasere recent; Va debuta pe 24 ianuarie</b>În ultimele zile au tot apărut teasere despre un telefon Vivo de generaţie nouă, care ar trebui să aducă un design revoluţionar. Am aflat şi că va debuta pe 24 ianuarie într-un eveniment special, iar acum descoperim despre ce device e vorba

În ultimele zile au tot apărut teasere despre un telefon Vivo de generaţie nouă, care ar trebui să aducă un design revoluţionar. Am aflat şi că va debuta pe 24 ianuarie într-un eveniment special, iar acum descoperim despre ce device e vorba: Vivo Apex 2019.

Vivo Apex 2019

Vă reamintesc că primul Vivo Apex a fost precursorul lui Vivo NEX, având un ecran edge to edge şi prima cameră periscop de pe mobil. A fost prezentat la MWC 2018. Ei bine noul model primeşte azi încă un teaser, pe Weibo de această dată. Se insistă pe aceea idee de picătură de apă contorsionată, care ne intrigă şi ne duce cu gândul la un pliabil.

Ultimele scăpări despre Vivo Apex 2019 afirmau că acest telefon va "schimba percepţia oamenilor despre smartphone-uri", o afirmaţie curajoasă indiferent ce produs promovezi. Dacă ar fi să ghicesc, aş spune că vedem un telefon care e tot ecran: faţă, spate şi de jur împrejur. Sau vedem un pliabil care se desface şi are un ecran extra.

Ar trebui să vină şi cu cititor de amprente în ecran ca primul Apex, doar că acum disponibil pe tot ecranul.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×