Pilula de fun: Un Volkswagen Beetle din 1975 devine o masina-telefon

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.497 ori
<b>Pilula de fun: Un Volkswagen Beetle din 1975 devine o masina-telefon</b>Daca sunteti fanii popularei masinute Volkswagen Beetle, ce ati spune daca automobilul ar fi fost customizat astfel incat sa arate exact ca un telefon de moda veche? Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video ce prezinta...

Daca sunteti fanii popularei masinute Volkswagen Beetle, ce ati spune daca automobilul ar fi fost customizat astfel incat sa arate exact ca un telefon de moda veche? Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video ce prezinta inedita masina in forma de telefon.

Mai vazusem astfel de customizari ale lui Volkswagen Beetle, care includea un motor cu reactie, putea calatori peste apa si se transforma in elicopter. Acum, insa admiram "Masina Telefon", creata folosind un Beetle din 1975 ce a fost modificat astfel incat sa arate ca un telefon fix de la inceputul anilor '90.

Ideea apartine lui Howard Davis, care isi promoveaza cu ajutorul ineditului vehicul compania sa de telefonie, Datel Communications. Interesat este faptul ca automobilul, in loc sa claxoneze, "suna" exact ca un telefon mobil.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×