Vodafone ingrijorata de momentana incompatibilitate cu iPhone

3.047 ori
<b>Vodafone ingrijorata de momentana incompatibilitate cu iPhone</b>Vodafone Group si-a exprimat ieri ingrijorarea in legatura cu faptul ca telefonul lansat de Apple in urma cu 3 saptamani, iPhone nu opereaza in retele 3G. Exista numeroase speculatii conform carora Apple este aproape de o intelegere cu rivalii celor de la...

Vodafone Group si-a exprimat ieri ingrijorarea in legatura cu faptul ca telefonul lansat de Apple in urma cu 3 saptamani, iPhone nu opereaza in retele 3G.

Exista numeroase speculatii conform carora Apple este aproape de o intelegere cu rivalii celor de la Vodafone, pregatind debarcarea lui iPhone in Europa. Reprezentantii celebrului operator au afirmat ca terminalul de la Apple este un gadget de top si ca asteapta cu nerabdarea versiunea 3G a primului model. Analistii se asteptau ca Vodafone sa aiba intaietate in cursa pentru obtinerea exclusivitatii pentru iPhone in Europa, dar se pare ca Apple a fost un negociator dur, impunandu-si conditiile.

Terminalul iPhone opereaza doar in retele 2.5G, destul de lente si se pare ca vom vedea o versiune 3G de abia in martie 2008. Vodafone, in schimb a investit foarte mult in dezvoltarea serviciilor si retelelor 3G. Reprezentatii operatorului au afirmat ca teoretic, Apple a purtat discutii cu toate companiile de telefonie mobila din Europa, cautand solutia ideala. Cum va reactiona oare Batranul Continent la sosirea lui Jesus Phone? Vom avea de-a face cu o noua isterie sau cu un esec branduit Apple?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×