Messi și Cristiano Ronaldo În aceeasi echipă În noua reclamă Samsung Galaxy 11 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.221 ori
<b>Messi și Cristiano Ronaldo În aceeasi echipă În noua reclamă Samsung Galaxy 11 (Video)</b>Nici nu putem să ne imaginăm suma pe care au încasat-o fotbaliștii din reclama de mai jos, pentru a apărea împreună în aceeași echipă. Tema campaniei Messi&#39;s Galaxy 11 este ca fotbalistul argentinian isi alcatuieste un 11 perfect, în care e...

Nici nu putem să ne imaginăm suma pe care au încasat-o fotbaliștii din reclama de mai jos, pentru a apărea împreună în aceeași echipă. Tema campaniei Messi's Galaxy 11 este ca fotbalistul argentinian isi alcatuieste un 11 perfect, în care e inclus și Cristiano Ronaldo.

Reclama ne arată cum au fost recrutați jucătorii, astfel că spre exemplu Cristiano Ronaldo juca volei cu fetele folosind piciorul. Reclama are un aer SF, mai ales că fotbaliștii se pregătesc de o luptă 11 la 11 cu extratereștrii. în același clip mai apar și vedete ca Iker Casillas, portarul de la Real Madrid, Wayne Rooney de la Manchester United și El Sharawy de la AC Milan.

Vedem și o sumedenie de nave extraterestre care invadează Pământul și aparent singura metodă de a-i învinge este un meci de fotbal. în același clip observăm că mai toți fotbaliștii au un Galaxy Gear sau Galaxy Note. Bănuiesc că acesta este începutul unei serii de reclame care ne va bântui pe YouTube mai ceva decât clipurile cu Kobe și Messi.

Aveți și un site pentru această inițiativă: www.thegalaxy11.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×