Plants vs Zombies 2 review: definiția genului de strategie turn based, cu mult umor la pachet (Video)

1.054 ori
<b>Plants vs Zombies 2 review: definiția genului de strategie turn based, cu mult umor la pachet (Video)</b>Dacă Popcap Games își permite să întârzie luni întregi cu jocul Plants vs Zombies 2, atunci ne-am permis și noi să întârziem puțin cu recenzia să. Am publicat-o pe YouTube și acum la final de an, atunci când putem juca acest titlu și pe...

Dacă Popcap Games își permite să întârzie luni întregi cu jocul Plants vs Zombies 2, atunci ne-am permis și noi să întârziem puțin cu recenzia să. Am publicat-o pe YouTube și acum la final de an, atunci când putem juca acest titlu și pe Android și pe alte platforme vă oferim și recenzia să text.

Jocul a fost lansat pe iOS la mijlocul lunii august și este disponibil complet gratuit pe toate platformele mobile mari. Acest titlu provoacă dependența și în mare rămâne același joc turn based în care plantați flori care trag cu proiectile în zombii. Veți folosi floarea soarelui ca resursă, adunând cu ajutorul său sori, care vă vor servi pentru a "cumpăra" noi plante.

Veți trage cu mazăre și unt în inamici, veți avea catapulte cu verze, veți electrifica nemorții și veți avea și un ardei iute periculos la dispoziție. Ideea este de a planta aceste buruieni pe eșichier, cam cum faceți la șah, plănuind strategic fiecare mișcare. Aveți la dispoziție 3 universuri, primul plasat în Egiptul Antic, al doilea într-o lume a piraților și al treilea în Vestul Sălbatic.

Fiecare univers are zombii și specifici, de la mumii și monștri în sarcofage, la mateloți trași din tun, papagali care fură flori și cowboy morți care vin în cărucioare de mână. Aveți și atacuri speciale, precum electricitate, posibilitatea de a rupe capetele zombiilor cu swipe sau posibilitatea de a-i arunca de pe ecran.

Veți aduna Plant Food pentru a trage cu o frecvență mai mare cu plantele agresive și veți putea îngheța inamici sau să îi aruncați de pe ponton. Aș putea vorbi despre acest joc zile întregi, dar clipul de mai jos face cât o mie de cuvinte. Plants vs Zombies 2 e un joc de nota 10 și îl descărcați de aici pe iOS și de aici pe Android.

Am prezentat jocul pe iPad mini, al cărui preț îl puteți afla de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×