Nautiz X1, telefon bărbătesc ultrarezistent disponibil acum pe eBay

Autor:  | Publicat în:  Nautiz 2.212 ori
<b>Nautiz X1, telefon bărbătesc ultrarezistent disponibil acum pe eBay</b>Nisa telefoanelor ultrarezistente va avea mereu clienți, câtă vreme vor exista persoane neîndemânatice sau cu un stil de viață prea activ. Astfel, un telefon ca Nautiz X1 va fi mereu binevenit în buzunarul unei persoane de acest gen. &nbsp; Avem...

Nisa telefoanelor ultrarezistente va avea mereu clienți, câtă vreme vor exista persoane neîndemânatice sau cu un stil de viață prea activ. Astfel, un telefon ca Nautiz X1 va fi mereu binevenit în buzunarul unei persoane de acest gen.

Avem de-a face cu un smartphone Android întărit contra intemperiilor și șocurilor. Compania din spatele acestui device se lăuda că acesta ar fi cel mai rezistent smartphone de pe piață. Handsetul vine cu un rating IP67 pentru rezistența, fiind capabil să supraviețuiască unei scufundări în apă și să reziste la expunerea la praf. In plus, el întrunește standardul militar STD-810G pentru rezistența la umiditate, vibrații, șocuri și temperaturi extreme, atât joase, cât și ridicate.

Nautiz X1, telefon bărbătesc ultrarezistent disponibil acum

Telefonul cântărește mai puțin de 180 grame, ceea ce e destul de puțin pentru un model din clasa rugged. Dotările sale sunt destul de modeste și includ un display de 4 inch cu lizibilitate ridicată în bătaia soarelui, un procesor dual core de 1 GHz și 1 GB RAM. Pe partea de conectivitate avem Bluetooth, WiFi, busola, un GPS profesionist u-blox, iar dotările sunt completate de o cameră de 5 megapixeli și Android 4.0 ICS. Telefonul este disponibil pe eBay.

Nautiz X1, telefon bărbătesc ultrarezistent disponibil acum

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×