Mici probleme cu Nexus 5: particulă de praf sau pixel mort? Câteva cazuri confirmate În UK, România și SUA

2.500 ori
<b>Mici probleme cu Nexus 5: particulă de praf sau pixel mort? Câteva cazuri confirmate În UK, România și SUA</b>Ei bine astăzi am descoperit un fapt legat de Nexus 5, care poate fi o problemă izolată sau începutul unui mic scandal. Un prieten al meu a cumpărat un LG Nexus 5, pentru a descoperi apoi că handsetul are o mică "jenă", dacă îi pot spune astfel...

Ei bine astăzi am descoperit un fapt legat de Nexus 5, care poate fi o problemă izolată sau începutul unui mic scandal. Un prieten al meu a cumpărat un LG Nexus 5, pentru a descoperi apoi că handsetul are o mică "jenă", dacă îi pot spune astfel pe ecran.

Imaginea din articol e destul de clară și pare clasică scama de pe display, un pixel mort sau o particulă de praf prinsă între sticla ecranului și panou. Orice ar fi cazul nu e singular și puteți arunca o privire aici pe un grup Google creat pentru probleme de acest gen. Pe 6 noiembrie utilizatorul Molehill_mike posta o imagine cu o astfel de problema a ecranului.

Pixel Mort Nexus 5

Se pare că acea mică zona nu se mișcă deloc și nu putea fi curățată. Cazul avea loc în Marea Britanie, apoi a postat și un utilizator din SUA, care se plângea de un grup de pixeli și apoi un utilizator din Franța și bulgărele de zăpadă a luat amploare. Povestea amicului meu s-a încheiat cu bine totuși: retailerul i-a oferit un alt telefon la schimb și totul e OK.

Mici probleme cu Nexus 5: particulă de praf sau pixel mort? Câteva cazuri confirmate În UK, România și SUA

Totuși ne întrebam cât de răspândită e problema. Există printre voi posesori de Nexus 5 cu pixeli morți sau pete de praf sub ecran?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×