Mici probleme cu Nexus 5: particulă de praf sau pixel mort? Câteva cazuri confirmate În UK, România și SUA

2.451 ori
<b>Mici probleme cu Nexus 5: particulă de praf sau pixel mort? Câteva cazuri confirmate În UK, România și SUA</b>Ei bine astăzi am descoperit un fapt legat de Nexus 5, care poate fi o problemă izolată sau începutul unui mic scandal. Un prieten al meu a cumpărat un LG Nexus 5, pentru a descoperi apoi că handsetul are o mică "jenă", dacă îi pot spune astfel...

Ei bine astăzi am descoperit un fapt legat de Nexus 5, care poate fi o problemă izolată sau începutul unui mic scandal. Un prieten al meu a cumpărat un LG Nexus 5, pentru a descoperi apoi că handsetul are o mică "jenă", dacă îi pot spune astfel pe ecran.

Imaginea din articol e destul de clară și pare clasică scama de pe display, un pixel mort sau o particulă de praf prinsă între sticla ecranului și panou. Orice ar fi cazul nu e singular și puteți arunca o privire aici pe un grup Google creat pentru probleme de acest gen. Pe 6 noiembrie utilizatorul Molehill_mike posta o imagine cu o astfel de problema a ecranului.

Pixel Mort Nexus 5

Se pare că acea mică zona nu se mișcă deloc și nu putea fi curățată. Cazul avea loc în Marea Britanie, apoi a postat și un utilizator din SUA, care se plângea de un grup de pixeli și apoi un utilizator din Franța și bulgărele de zăpadă a luat amploare. Povestea amicului meu s-a încheiat cu bine totuși: retailerul i-a oferit un alt telefon la schimb și totul e OK.

Mici probleme cu Nexus 5: particulă de praf sau pixel mort? Câteva cazuri confirmate În UK, România și SUA

Totuși ne întrebam cât de răspândită e problema. Există printre voi posesori de Nexus 5 cu pixeli morți sau pete de praf sub ecran?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×