Micromax are drepturile exclusive pentru suportul software Cyanogen În India; Posesorii de OnePlus One rămân pe afară!

Autor:  | Publicat în:  Micromax 329 ori
<b>Micromax are drepturile exclusive pentru suportul software Cyanogen În India; Posesorii de OnePlus One rămân pe afară!</b>Cyanogen Inc a anunțat o evoluție a parteneriatului său cu Micromax, care nu implică doar crearea de terminale speciale pentru brandul Yu, ci și o exclusivitate. Aparent, Micromax va fi singura firmă din India care va avea dreptul să ofere suport...

Cyanogen Inc a anunțat o evoluție a parteneriatului său cu Micromax, care nu implică doar crearea de terminale speciale pentru brandul Yu, ci și o exclusivitate. Aparent, Micromax va fi singura firmă din India care va avea dreptul să ofere suport software pentru terminalele Cyanogen locale.

între timp probabil ați aflat că Micromax pregătește un brand numit YU, care rulează CyanogeMod și care va sosi sub formă de handseturi pe piața din India în curând. încă un aspect de menționat aici e că doar terminalele Micromax cu Cyanogen vor primi la timp actualizarea la Lollipop, deci posesorii de OnePlus One rămân pe dinafară. Telefonul se va lansa și va rămâne la versiunea software actuala în această țară.

OnePlus va trebui să își dezvolte propriul firmware pentru telefon, dar nu e o problemă mare, deoarece acesta e în lucru acum. E interesantă această abordare, care aduce cu sine limitări impuse de partenerii hardware ai companiilor ce creează software, după ce ani buni creatorii de software impuneau regulile, cum o face Google cu partenerii săi.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×