Reckless Racing 3 Review (Samsung Galaxy Alpha): drifting și curse cu mașini de rednecks, dar și cu un control nu chiar comod (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 824 ori
<b>Reckless Racing 3 Review (Samsung Galaxy Alpha): drifting și curse cu mașini de rednecks, dar și cu un control nu chiar comod (Video)</b>Reckless Racing 3 este un joc care costă 3 dolari și care a fost testat de noi pe telefonul Samsung Galaxy Alpha, iar acest titlu nu e chiar un joc tipic de curse. în primul rând veți vedea întreaga acțiune de sus, iar controlul automobilelor e...

Reckless Racing 3 este un joc care costă 3 dolari și care a fost testat de noi pe telefonul Samsung Galaxy Alpha, iar acest titlu nu e chiar un joc tipic de curse. în primul rând veți vedea întreaga acțiune de sus, iar controlul automobilelor e puțin haotic.

Ideea este să anticipați o serie de obstacole, prăpastii și un AI agresiv, deci condusul bun nu va prea ajută, ci trebuie să fiți și cu băgare de seamă. Toate cursele au loc pe circuite pline de noroi și praf, iar vehiculele sunt unele masive, cu eleroane mari și în general sunt mașini de rednecks. Grafica arată bine și aveți la dispoziție 60 de curse și 9 sezoane. Modul Arcade oferă 24 de challenge-uri, iar în mod surprinzător Reckless Racing 3 are o fizică destul de bine implementată.

Reckless Racing 3

Mediul din jur e destructibil și veți putea lovi butoaie, cutii, jaloane și multe altele. Cursele sunt de 3 tipuri: drift, Gymkhana (adică o cursă cu obstacole în care ideea e să nu loviți nimic și să treceți la fix printre jaloane) și Race, adică o cursa standard, cu 5 rivali. Veți putea aluneca pe lichide, ieși în decor sau cădea în diferite prăpăstii, deci trebuie să învățați bine circuitele.

Reckless Racing 3 Review (Samsung Galaxy Alpha): drifting și curse cu mașini de rednecks, dar și cu un control nu chiar comod (Video)​

Să nu uităm că și ceilalți participanți la cursa vă pot scoate de pe traseu, deci mare grijă! Aveți la dispoziție 36 trasee de încercat, în 6 medii diferite și 28 de automobile, inclusiv camionete și chiar camioane. Vă veți obișnui cam greu cu controlul, dar el este OK implementat din punctul meu de vedere. Un aspect neplăcut la joc e că el ajustează dinamic dificultate, deci dacă chiar vă pricepeți la curse va deveni brusc mai greu, iar dacă va împotmoliți devine mai ușor.

Nu există multiplayer aici și banii câștigați din întreceri pot fi cheltuiți pe personalizarea automobilului sau pe unul nou. îi acordăm acestui titlu nota de 9 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android sau de aici pentru iOS.

Samung Galaxy Alpha prețuri actualziate:

Reckless Racing 3 Review (Samsung Galaxy Alpha)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×