Microsoft a citit mailurile de pe Hotmail ale unui blogger francez; Scandal nou de Încălcare a intimității!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 763 ori
<b>Microsoft a citit mailurile de pe Hotmail ale unui blogger francez; Scandal nou de Încălcare a intimității!</b>Se pare că Microsoft și-ar fi băgat nasul în contul de Hotmail al unui blogger francez, încercând să afle sursa scăpării codului lui Windows 8. Ca rezultat al acestei investigații a fost arestat fostul angajat Microsoft Alex Kibkalo, pentru...

Se pare că Microsoft și-ar fi băgat nasul în contul de Hotmail al unui blogger francez, încercând să afle sursa scăpării codului lui Windows 8. Ca rezultat al acestei investigații a fost arestat fostul angajat Microsoft Alex Kibkalo, pentru scăparea de cod Windows 8 pe web și a unui kit pentru activarea software.

Bloggerul francez nu a fost numit, iar el a intrat pe fir atunci când a postat capturi de ecran din Windows 8. Microsoft a început investigația atunci când a fost contactat de către blogger, care încerca să verifice autenticitatea codului scăpat. Atunci când a luat la puricat mailul francezului, Microsoft a găsit în sfârșit cârtița, descoperind un mail de la Kibkalo.

Astfel au apărut și probleme de încălcare a intimității, mai ales că o companie mare precum Microsoft nu pare a fi ezitat să răscolească în mailurile unui utilizator de rând. Aparent Microsoft are acoperire legală, deoarece în TOS scrie că ei pot accesa informații din conturi ale serviciilor de comunicare, inclusiv email.

Cum vi se pare expunerea mailurilor voastre în acest mod?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×