LG Electronics lucrează cu cei de la Google pentru lansarea smartwatch-ului G Watch

849 ori
<b>LG Electronics lucrează cu cei de la Google pentru lansarea smartwatch-ului G Watch</b>După ce acum câteva zile am aflat că cei de la Google au anunțat platforma Android Wear pentru terminale de tip smartwatch, moment în care am putut vedea și câteva concepte de ceasuri smart din partea Motorola, respectiv LG, iată că astăzi...

După ce acum câteva zile am aflat că cei de la Google au anunțat platforma Android Wear pentru terminale de tip smartwatch, moment în care am putut vedea și câteva concepte de ceasuri smart din partea Motorola, respectiv LG, iată că astăzi aflăm că prototipul LG va fi realizat în colaborare cu Google.

Acest device va fi astfel cel de-al 4-lea produs la care cele două companii au colaborat, terminale printre care se numără Nexus 4, Nexus 5 și LG G Pad 8.3 Google Play Edition. De asmenenea, chiar acum 2 zile am avut ocazia să aruncăm o mică privire asupra ceasului dezvoltat de LG și Google, smartwatch ce se va numi LG G Watch.

Deși pentru moment detaliile hardware ale acestui device nu se cunosc, se așteaptă ca în următoarele luni să primim aceste informații pe cale oficială, după cum precizează și cei de la LG în raportul celor de la Digitimes.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×