Cameraphone-ul Oppo N1 primește un nou trailer și noi imagini ajunse pe web (Video)

1.140 ori
<b>Cameraphone-ul Oppo N1 primește un nou trailer și noi imagini ajunse pe web (Video)</b>Oppo N1 este un nou cameraphone cu Android la bord, de această dată produs de o companie din China. Terminalul va fi prezentat oficial pe 23 septembrie și până atunci avem parte de câteva teasere, precum cele de mai jos. &nbsp; Se pare că acest...

Oppo N1 este un nou cameraphone cu Android la bord, de această dată produs de o companie din China. Terminalul va fi prezentat oficial pe 23 septembrie și până atunci avem parte de câteva teasere, precum cele de mai jos.

Se pare că acest devine vine cu captura cu expunere îndelungată, folosind o cameră de 12 megapixeli cu tehnologie de top. Acest handset va integra un ecran de 5.9 inch de tip edge to edge și va avea un corp din aluminiu. Trailerul pe care îl vedeți aici se referă mai degrabă la procesul de productie al acestui model.

Oppo N1​

Cele mai noi zvonuri ale surselor din China afirmă că Oppo N1va costa în jur de 490 de euro, iar camera sa va fi capbilă de expuneri de până la 8 secunde. Oppo a sugerat deja că handsetul său ar fi capabil chiar să realizeze capturi de picturi iluminate în întuneric. în plus, se zvonește că vom primi și add-on-uri pentru cameră în stil Sony.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×