Microsoft anunţa că browserul Edge nu va primi add-on-uri până în 2016

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 710 ori
<b>Microsoft anunţa că browserul Edge nu va primi add-on-uri până în 2016</b>Browserul Edge de la Microsoft a fost bine primit odată cu sosirea lui Windows 10 şi el va continua să evolueze &icirc;n următorii ani, devenind un rival tot mai solid pentru Chrome şi Firefox. Ei bine, Microsoft a anunţat că nu va mai oferi...

Browserul Edge de la Microsoft a fost bine primit odată cu sosirea lui Windows 10 şi el va continua să evolueze în următorii ani, devenind un rival tot mai solid pentru Chrome şi Firefox. Ei bine, Microsoft a anunţat că nu va mai oferi add-on-uri până în 2016.

Dacă la Chrome ne bucurăm de foarte multe extensii şi de un magazin amplu, ce include de la jocuri şi aplicaţii de socializare la convertoare de clipuri şi softuri de securitate, Edge mai are de evoluat la acest capitol. Microsoft declară că lucrează la un sistem sigur de extensii, pentru a oferi o experienţă cât mai plăcută pentru utilizatori.

Marea problemă a extensiilor e compatibilitatea şi unele crashuri pe care le pot provoca, ceea ce MS vrea să evite cu siguranta. Edge se vrea a fi un înlocuitor pentru Internet Explorer şi vine cu un nou engine, plus funcţii precum WebNotes, care permit desenarea direct pe pagini Web. Există totuşi utilizatori care au nevoie de extensii pentru productivitate, deci de aici accentul mare pus pe ele.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×