Aplicația Apple Music în versiunea Beta pentru Android, poate fi testată acum de către utilizatori

579 ori
<b>Aplicația Apple Music în versiunea Beta pentru Android, poate fi testată acum de către utilizatori</b>Ieri, ați putut vedea&nbsp;chiar aici c&acirc;teva prime capturi de ecran din aplicația Apple Music &icirc;n versiunea pentru Android, software ce ar putea ajunge oficial &icirc;n Google Play p&acirc;nă la sf&acirc;rșitul acestui an. Dacă totuși...

Ieri, ați putut vedea chiar aici câteva prime capturi de ecran din aplicația Apple Music în versiunea pentru Android, software ce ar putea ajunge oficial în Google Play până la sfârșitul acestui an. Dacă totuși doriți să verificați aplicația ceva mai devreme, cei de la BetaBound acceptă înscrieri pentru un program de testare a versiunii beta.

Tot ce aveți de făcut, este să completați formularul de pe betabound.com, cu datele voastre de contact. Ulterior, veți primi acces la o versiune Apple Music în varianta beta. Ulterior, veți putea semnala eventualele bug-uri întâlnite.

Ca și concept, Apple Music este similar cu toate celelalte servicii de audio-streaming de pe piață, cum este cazul Play Music, Deezer, Spotify sau Pandora. Un abonament foarte interesant oferit de către Apple este cel denumit Family, prin care 6 persoane au acces nelimitat la streaming audio pentru o taxă lunară de 15 dolari.

Mulțumim pentru pont lui Gabriel Bobon!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×