Microsoft anunță un nou joc din franciza Age of Empires; Castle Siege va sosi pe terminalele WP și WP 8.1 luna viitoare

692 ori
<b>Microsoft anunță un nou joc din franciza Age of Empires; Castle Siege va sosi pe terminalele WP și WP 8.1 luna viitoare</b>Printre jocurile populare de strategie disponibile pe piață la ora actuală se numără și Age of Empires, titlu apărut încă din anul 1997. Astăzi aflăm că un nou joc din această franciză, și anume Age of Empires: Castle Siege va fi lansat...

Printre jocurile populare de strategie disponibile pe piață la ora actuală se numără și Age of Empires, titlu apărut încă din anul 1997. Astăzi aflăm că un nou joc din această franciză, și anume Age of Empires: Castle Siege va fi lansat pentru terminalele Windows Phone și Windows 8 chiar luna viitoare.

Din câte putem observa în trailerul de mai jos, Castle Siege se va axa în special pe construirea de castele, cât și pe atacarea și distrugerea lor ulterioară, acesta fiind principalul nostru obiectiv odată ajunși în jos. De asemenea, vom putea aborda diferite tactici astfel încât misiunea de cucerire să se desfășoare după un plan bine pus la cale.

Cu toate că mai multe detalii despre acest nou joc nu au fost puse la dispoziția noastră, aflăm că acest titlu va fi disponibil gratuit și faptul că un demo public se va desfășura în acest weekend în Seatle. Rămâne de văzut în ce zi din luna septembrie vom vedea Age of Empires: Castle Siege în magazinul de aplicații Windows și WP.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×