LG Display va Începe producția În masă a panourilor flexibile OLED pentru smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  LG 958 ori
<b>LG Display va Începe producția În masă a panourilor flexibile OLED pentru smartphone-uri</b>LG Display, principalul inovator mondial în ceea ce privește tehnologia display-urilor, a anunțat astăzi că vor începe producția în masa a primului panou flexibil OLED pentru smartphone-uri. Producerea de panouri flexibile reprezintă încă o...

LG Display, principalul inovator mondial în ceea ce privește tehnologia display-urilor, a anunțat astăzi că vor începe producția în masa a primului panou flexibil OLED pentru smartphone-uri. Producerea de panouri flexibile reprezintă încă o bornă după ce primul TV OLED flexibil de 55 inch a fost lansat pe piață.

LG Display lansează o nouă era de display-uri flexibile pentru smartphone-uri” a spus Dr. Sang Deog Yeo, vice-președinte și șef de tehnologie LG Display. “Piața display-urilor flexibile este așteptată să crească încetul cu încetul. Acestă tehnologie se va extinde în diferite aplicații cum ar fi display-uri pentru autoturisme, tablete și dispozitive portabile. Scopul nostru este de a lua un start inaintea celorlate firme concurente, în tehnologia producerii de display-uri flexibile.

Panourile flexibile OLED sunt construite pe substraturi din plastic în schimbul sticlei. Prin aplicarea encapsulării de tip film și prin atașarea filmului protector pe spatele panoului, LG Display a făcut acest panou flexibil și indestructibil. Noul display este concav vertical de sus până jos, cu o rază de 700mm, astfel deschizând o lume nouă de inovații în design. Panoul flexibil OLED este cel mai subțire display disponibil și de asemenea și cel mai ușor, cântărind în jur de 7.2g, greutate care se menține și la display-urile de 6 inch.

în martie 2012 LG Display a dezvoltat primul display electornic de tip hârie (EPD), bazat pe tehnologia e-ink. Potrivit firmei IHS Display Bank, industria globală a display-urilor flexibile va cunoaște o creștere dramatică și va deveni o piață de 1.5 miliarde $ până în 2016, depășind 10 miliarde de $ în 2019.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×