Canicula din ultimul timp Îl face pe OnePlus One să intre la apă; acesta obține rezultate suprinzătoare

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.890 ori
<b>Canicula din ultimul timp Îl face pe OnePlus One să intre la apă; acesta obține rezultate suprinzătoare</b>Așa cum ați aflat acum câteva zile, redacția Mobilissimo se pregătește în curând pentru întâmpinarea unuia dintre cele mai dorite terminale la momentul actual, și anume OnePlus One, device pe care l-am comandat la un preț de 1.330 lei prin...

Așa cum ați aflat acum câteva zile, redacția Mobilissimo se pregătește în curând pentru întâmpinarea unuia dintre cele mai dorite terminale la momentul actual, și anume OnePlus One, device pe care l-am comandat la un preț de 1.330 lei prin intermediul magazinului online Pandawill ce livrează și în România.

în timp ce pachetul nostru este pe drum, iată că OnePlus One decide să fie actorul principal într-un test de rezistență la apă realizat de către utilizatorul GadgetGuruHD ce poate fi găsit pe YouTube. Acesta din urmă a decis să îl scoată pe OnePlus One la o mică plimbare în ploaie pentru a vedea dacă există probleme în utilizarea lui în astfel de condiții.

După cum putem vedea în materialul video de mai sus, deși ecranul lui OnePlus One este acoperit de numeroase picături de apă, acesta încă poate fi utilizat fără probleme. De asemenea, acesta ajunge preț de câteva secunde și sub apă, un test de rezistență pe care îl trece cu brio.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×